Νέες εγκαταστάσεις...

Εγκαταστάσεις θυρών

Ανιχνευτής πλαστότητας χαρτονομισμάτων

 

CCE 1800 NEO

Cash Concepts Europe GmbH, Γερμανίας

Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων

Διαθέτει τρείς από τις πιο αξιόπιστες τεχνολογίες αναγνώρισης πλαστών στην αγορά.

QMATIC Συστήματα προτεραιότητας
Συστήματα προτεραιότητας

Χ. Θεοδόσης ΑΒΕΕ

Η Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ασφαλείας για την αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών, των Τραπεζικών Ιδρυμάτων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, περισσότερο από 30 έτη στην Ελλάδα.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού που αφορούν:

ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Μηχανές επεξεργασίας και ελέγχου πλαστότητας χαρτονομισμάτων – κερμάτων, ανιχνευτών πλαστότητας ευρώ και ξένων τραπεζογραμματίων, συστήματα προστασίας συναλλαγών μέσω ΑΤΜ, μηχανών ελέγχου ράβδου χρυσού & χρυσών λιρών.

ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μελέτη και ανάλυση κινδύνου, σχεδίαση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας με συστήματα συναγερμού πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, access control, περιφράξεις χώρων ασφαλείας, χρηματοκιβώτια, θησαυροφυλάκια, θύρες αποτροπής ληστειών, αντιβανδαλιστικές όψεις καταστημάτων, συστήματα ‘ακύρωσης’ χαρτονομισμάτων μετά από ληστεία, αλεξίσφαιρες θυρίδες συναλλαγών, ανιχνευτές μετάλλου – χημικών, κάδοι απόρριψης εκρηκτικών, είναι μόνο μερικά από τα συστήματα ασφαλείας που εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε στην Ελλάδα – Κύπρο & Ρουμανία.

 

Δελφών 3,  176 76 Καλλιθέα

Τηλ: 210 9520907-9, 210 9573090-4, Fax: 210 9596015

Οίκοι που αντιπροσωπεύουμε:

3SI Security SystemsGunneboCT COIN
LOKTEC ATM Security SolutionsSAPADE LA RUE
Bonpet Systemslg glorySCAN COIN
TMD Security

Η εταιρεία μας Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. από 31/03/05 έχει πιστοποιήσει με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας στις υπηρεσίες της όπως την Εμπορία, Αντιπροσώπευση, Διάθεση και Τεχνική Υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων, αυτοματισμών Τραπεζών και Επιχειρήσεων με απώτερο στόχο την ολική ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρεία προέβει στην αναθεώρηση του συστήματος σε ISO 9001:2008. Επίσης η Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει ενταχθεί, από τις 04/10/05, στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ).

Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρησης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - SERVICE

Η εταιρία μας, με ειδικευμένους τεχνικούς, υποστηρίζει συνεχώς και συντηρεί τα μηχανήματα που διαθέτει. Η εκπαίδευσή των τεχνικών μας γίνεται στα εργοστάσια κατασκευής στο εξωτερικό και στην συνέχεια με τα σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου που διαθέτουμε και την σχετική ελληνική και ξένη βιβλιογραφία που έχουν οι τεχνικοί μας στην διάθεσή τους, είναι πάντοτε ενήμεροι για κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Μετά την λήξη της εγγύησης που παρέχουμε σε όλα τα προς διάθεση εμπορεύματά μας, προσφέρουμε την δυνατότητα της "προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης" με ετήσια Συμβόλαια, στους χώρους εγκατάστασης των μηχανημάτων. Η συντήρηση των εξοπλισμών που έχουμε προμηθεύσει σε Τράπεζες και Δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρη των χώρα, παρακολουθείται από ένα σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα (software), μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η πλέον ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

ΕΔΡΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η εταιρία έχει την Έδρα της στην Aθήνα (Δελφών 3 - Καλλιθέα), σε ένα 6όροφο ιδιόκτητο κτίριο 1000 τ.μ. Συνεργεία για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των Πελατών μας βρίσκονται σήμερα - εκτός από την Αθήνα - σε: Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Κρήτη, Σάμο, Χίο, Άνδρο, Λέρο, Σύρο, Ρόδο, Κέρκυρα, Ήπειρο και Παροναξία.

 

Ισολογισμός 2012
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ 2012
Ισολογισμός 2013
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ 2013
Ισολογισμός 2014
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΑΒΕΕ 2014

Εγκαταστάσεις θυρών ασφαλείας τύπου SAS του οίκου Gunnebo

Λίστα καταστημάτων τραπεζών και επιχειρήσεων που έχουν εγακαταστημένες πόρτες ασφαλείας και αποτροπής : Alpha Bank, Attica Bank, Bank of America, Citibank, EFG Eurobank Ergasias, FBB Bank, Geniki Bank, HSBC Bank, Τράπεζα Πειραιώς πρώην δίκτυο CPB BANK, Millennium Bank, Probank, Proton Bank, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Εθνική Ασφαλιστική, ΕΛΤΑ, Kassis, Kessaris, Pyrsos Security, Οικολογική ΑΕ, Serkos, Western Union, Κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού

 

logo_attikislogo_alphabank_newlogo_bankofamericalogo_citibanklogo_deilogo_eltalogo_emporikilogo_ethnikilogo_ethniki_asfalistikilogo_eurobank_newlogo_fbbanklogo_geniki_newlogo_hsbclogo_kassislogo_kedrlogo_kessarislogo_ministry_justicelogo_millenniumlogo_oikologikilogo_peiraioslogo_postbanklogo_probanklogo_protonlogo_pyrsoslogo_serkoslogo_western_unionlogo_ziraatlogo_karditsa_banklogo_laikibanklogo_opap